fredag 23 september 2011

Annie är vår drottning, men Mattias är kung

PARTISTÄMMAN. Dagens stjärna är naturligtvis tvivelsutan Annie Lööf. Men strax före valet av Annie till partiordförande stegade mannen upp på scenen, som genom sitt anförande kvalade sig in på positionen tätt bakom Annie i dagens stjärnlista.

Västerbottningen och centerbloggaren Mattias Larssons anförande är redan en klassiker. Med lika portioner hjärta och humor skapade Mattias den perfekta inramningen för partiledarvalet. Och Mattias huvudbudskap är verkligen viktigt: Valet av Annie är precis den vitamininjektion och den solida bas som partiledare som partiet behöver; men uppdraget att utveckla Centerpartiet och vinna väljarnas förtroende är långt ifrån hennes allena. För att uppnå våra mål och driva förnyelsen och frihetskampen i Sverige krävs det att hela rörelsen arbetar tillsammans. Annars går det inte.

Hela Mattias anförande kan du se på svt-forum - det börjar 2:12 in i klippet.

Men avslutningsvis måste jag bara fråga dig Mattias - annars kommer jag ligga sömnlös inatt - Vem var egentligen oxfilén, vem var det vegetariska alternativet, och vem var hamburgaren?

1 kommentar: