torsdag 4 augusti 2011

Västra Götaland stödjer Annie

I gårdagens GP ger ett antal Centerpartistiska tungviktare från Västra Götaland sitt stöd till Annie. Bland annat skriver de följande:

”Det behövs en centerledare som kan attrahera såväl den unga miljömedvetna familjen som den som är ensamstående och försöker få vardagspusslet att gå ihop, med möjligheterna att förverkliga sina drömmar oavsett om du bor på landsbygden eller i storstaden. Centerpartiet har i Alliansregeringen nått många stora och viktiga framgångar, men vi har misslyckats i förmågan att kommunicera dem. Den nya ledaren måste ha en förmåga att kombinera medverkan i regeringen med en fördjupad idépolitisk diskussion och ökad profilering av Centerpartiet inom fler politikområden. Till valet 2014 ska Centerpartiet återigen vara det mest spännande och utmanande partiet i svensk politik.”


Det är fantastiskt att se hur många framträdande Centerföreträdare från hela Sverige som på löpande band kliver fram och ger sitt stöd till Annie. Min tro och förhoppning är att detta håller i sig så att Annie kan väljas med betryggande majoritet och därmed känna att hon har det mandat som krävs för att kickstarta förnyelsen i partiet. För då är jag övertygad om att Centerpartiet till valet 2014 kan vara "det mest spännande och utmanande partiet i svensk politik".

---
Läs också: Annie Lööf, Magnus Andersson, Johan Hedin, Johan Hedin 2, Rikard Nordin, Hans Johansson/Åke Högberg, C i Falköping

...och glöm inte att gilla Annie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar