fredag 5 augusti 2011

Jämtland stödjer Annie

Antalet debattartiklar till förmån för Annie Lööfs kandidatur fortsätter att dugga tätt. Idag är det ett flertal jämtlänningar som deklarerar sitt stöd för Annie i ÖP. De skriver bland annat följande:

"Annie vinner val. Ingen kan bestrida att Annie Lööf är populär. Det finns till och med de som försöker göra det till en nackdel. Men popularitet kommer inte av sig själv. Hårt arbete, tydlighet, personlig lyskraft och politisk kommunikationsförmåga skapar popularitet, och allt detta har Annie Lööf. Då blir man svensk mästare i personkryss två gånger om. Och ekonomisk politisk talesperson vid 27 års ålder."

"Annie kan skapa ett tydligare Centerparti. Hon har klart deklarerat att partiet måste bli relevantare och modernare i människors vardag och driva Centerpartiets grundläggande värderingar i förslag som möter framtidens utmaningar. Frigör den enskildes utvecklingskraft, utveckla omsorgen om de svagaste och skapa en modern miljöpolitik för uthållig utveckling är hörnstenarna i Annies kandidatdeklaration. Det skapar trygghet och entusiasm hos oss."


---
Läs också: Per Ankersjö, Johan Hedin, Johan Pettersson

...och glöm inte att gilla Annie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar