onsdag 17 november 2010

Michael Arthursson ny partisekreterare i CFör någon timme sedan stod det klart att Michael Arthursson tar över posten som partisekreterare för Centerpartiet.

Arthursson var såväl mitt förhandstips som förstahandsval, så jag är fullständigt övertygad om att han kommer att göra ett lysande jobb! Stort grattis Micke!

----
I media:
DN, SvD, AB, Exp, SR

Andra som bloggat:Johan Pettersson, Elias Giertz, Johan Hedin, Annie Johansson

----
Update 17/11:
Noterar att Högberg har vaknat till liv och skrivit några rader om den nye partisekreteraren. Inför valet i september spådde otaliga S-bloggar nästan dagligdags att Centerpartiet skulle åka ur riksdagen. För att detta också skulle bli en självuppfyllande profetia hade man som taktik att ropa "Stureplanscentern" så snart man kunde. Taktiken gick väl sådär får man väl säga.

Men skam den som ger sig! Det är fyra år kvar till nästa val och redan nu spår sagde Högberg att Centerpartiet kommer att åka ur riksdagen. Anledningen? Stureplanscentern förstås!

Om detta är en uppvisning av vad Socialdemokraternas "förnyelseprocess" ska resultera i, ja då borde nog Högberg snarare vara orolig för sitt eget partis framtid. Lite mer fantasi skulle man ju kunna ha hoppats på.

Högberg drar direkt kopplingen Arthursson-Stureplanscentern, men han konstaterar också att han inte vet så mycket om Arthursson. Låt mig då bara för tydlighetens skull konfirmera att det stämmer. Högberg har inte en susning om Arthurssons kompetens eller bakgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar