fredag 17 september 2010

Lästips

Om det mot all förmodan skulle finnas någon som har tid över att slå ihjäl så här i valrörelsens slutskede, tänkte jag tipsa om några läsvärda länkar:

"Vi är inga pigor, Sahlin"
Två tjejer som jobbar med hushållsnära tjänster vänder sig mot Mona Sahlins uttalande om att deras sätt att leva är ovärdigt. Riktigt bra debattartikel - läs den!

Thomas Östros siffertrolleri
Anders Flanking (C) har granskat Thomas Östros (S) påstående att Alliansens föreslagna skattesänkningar under de kommande fyra åren till 60 procent skulle gå till den rikaste tiondelen. Granskningen visar att Östros antingen inte kan läsa en RUT-rapport, eller att han medvetet ljuger om rapportens innehåll.

De oförmögnas skatt på förmögna
Roger Tiefensee (C) försöker på Politikerbloggen bena ut de olika turerna kring Vänsteroppositionens skatt på förmögna. Läs även DN:s ledare på ämnet. Rubrigen är för övrigt lånad från LT:s ledare.

Vänsteroppositionens tokförslag
SvD har hela listan ;)

Dick Erixon utser sin kandidat
Dick Erixon har utsett Elisabeth Thand Ringqvist (C) #5 Stockholm till sin kandidat i riksdagsvalet. Det är ett riktigt bra val. Elisabeth kan företagsfrågorna som ett rinnande vatten och har en tydlig liberal kompass. En annan bra liberal kandidat i Stockholm är Johan Hedin (C) #6, som du kan läsa mer om hos Magasinet Neo. Bor du i Stockholms län är Magnus Andersson (C) #4 ett givet val för den som vill kryssa en frihetlig kandidat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar