onsdag 19 maj 2010

Högerspöket gör come back

Tokmoderaten publicerade igår en helt fantastisk krönika av högerspöket. Denna gång handlar det om ett tidigare okänt avsnitt av Lyxfällan - familjen Europa har stora problem med sin ekonomiska situation och Mattias och Charlie ger sig ut för att hjälpa dem på fötter. Med facit i hand borde de kanske ha tackat nej, men då hade vi å andra sidan inte fått denna mycket lärorika och underhållande berättelse serverade. Nedan bjuds på ett litet smakprov:

"[...] Värst ute är sonen i familjen, Georgios. Han har köpt en motorcykel, en komplett samling med Jenna Jamesons samtliga filmer, och dessutom dramatiskt gått ner i arbetstid. Allra helst vill han inte jobba alls, utan hellre ligga på stranden för att ragga brudar och äta Souvlaki och dricka Ouzo. Hans hedonistiska livsstil har finansierats med sms-lån och rememberkort. Detta har han lyckats dölja för sina ont anande föräldrar, som borde ha förstått att sonen Georgios faktiskt lever högt över sina tillgångar.

Han har tre systrar också, med nästan lika utsvävande livsstilar. Juanita, som lyxrenoverat sin lägenhet helt utan täckning, Tonicha, som är lat inte gillar att jobba, samt Francesca som egentligen aldrig har haft en ordnad ekonomi.

Då och då ringer den högfärdiga kusinen Jeeves, och är sådär brittiskt högfärdig utan att hans ekonomi är ett dugg bättre än Georgios, men han låtsas vara vid stadd kassa och har därför inte några problem med att lura Remember att ge honom nya glada krediter...."


Resten av historien finns att läsa hos Tokmoderaten. Mycket nöje utlovas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar