onsdag 12 maj 2010

CUF utsatt för smutskastningskampanj


Egentligen borde man inte skriva om detta. De nationalistiska grupper som i en välkoordinerad aktion nu har startat en smutskastningskampanj mot CUF förtjänar inte att uppmärksammas. Det är precis det de vill. Men eftersom kampanjen är gjord med sådan finess att deras falska budskap faktiskt kan misstas för att komma från CUF är det ändå viktigt att sprida kännedom om att en sådan kampanj faktiskt pågår.

Med falska t-shirts, flygblad och knappar sprids nu åsikter i CUF:s namn som inte kommer från ungdomsförbundet. Utan att dra för stora växlar på denna isolerade händelse är det ett fenomen som vi måste ta på största allvar. Att politiska organisationer utger sig för att vara en meningsmotståndare i syfte att svärta ner dennes rykte är faktiskt i förlängningen ett allvarligt hot mot den fria åsiktsbildningen och därmed också mot demokratin. Men framförallt är det vansinnigt fegt och barnsligt.

Gillar man inte att CUF pratar om att LAS är en lag som stänger ute unga människor från arbetsmarknaden och inte skapar annat än orättvisor, ja då får man väl säga det istället. Men det kanske helt enkelt är så att de inte har några bra argument för sin sak? Det är de inte ensamma om i så fall.

2 kommentarer:

  1. Är det så att dessa nationella har börjat flirta med vänstern? :-)

    SvaraRadera
  2. Det finns ingen samordnad smutskastningskampanj av CUF utan i protokoll efter protokol från Cuf dyker det upp de allra skummaste och vedervärdiga tankar man sett på år och dag, har Cuf invaderats av Islamister och narkotikaliberaler? I sann Annie Lööf propaganda och okunskap så gnäller man och talar om konspirationer. Nej Cuf är verkligen ett suff. En infekterad cancersvulst.

    SvaraRadera