tisdag 9 mars 2010

Sahlin får hushållsnära tjänster i present

Mona Sahlin fyller år idag. Grattis!

CUF förstår att det inte kan vara lätt att få livspusslet att gå ihop när man är partiledare för Sveriges största oppositionsparti. Kanske är det därför Sahlin duckar debatterna om hushållsnära tjänster mot Maud Olofsson? Det är synd. Väljarna förtjänar att få höra båda sidor i denna viktiga valfråga.

Magnus Andersson berättar därför idag på sin blogg att CUF har köpt tre timmars hushållsnära tjänster till Sahlin i födelsedagspresent. Kanske kan detta hjälpa Sahlin att finna den tid hon behöver för att möta Olofsson i en rak och öppen debatt i frågan? Oavsett kan man i alla fall hoppas att Sahlin utnyttjar erbjudandet, så att hon åtminstone har några personliga erfarenheter att falla tillbaka på. Inte minst när hon försöker rätta in oliktänkande partikamrater i ledet.

CUF ger även Sahlins bok, "Med mina ord", till Maud Olofsson i namnsdagspresent. Syftet är att peppa Olofsson med argument till förmån för RUT-avdraget, eftersom Sahlin när hon släppte boken 1996 var en stark anhängare av avdraget. Tänk vad det kan kosta att bjuda upp Lars Ohly till dans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar