tisdag 4 augusti 2009

Bloggdebut

Efter lång tids funderande och många misslyckade försök har jag nu slutgiltigt bestämt mig för att börja blogga. Innehållet kommer mestadels vara politik av kommenterande karaktär - inte så nyskapande kanske, men förhoppningsvis underhållande och kanske rent av en smula bildande? Imorgon ska jag försöka ge mig i kast med mitt första riktiga inlägg. Puh!

Tills dess, ta ta.

6 kommentarer:

 1. Grymt att du börjat blogga!!!

  //Jonas Pettersson

  SvaraRadera
 2. Nu gör jag reklam för dig på min facebook-sida! Tyvärr tror jag inte att det är så många som tittar där...

  SvaraRadera
 3. Bildande. Jaja, vi får väl se hur det blir med det :p. Rabiatradikalt snarare. Vi kanske skulle slå ett vad du och jag. Jag startar en jag med och den som har flest läsare efter ett halvår vinner en rejäl helkväll (trerätters på bättre ställe, vin, utgång et etc). Vågar du? :p

  SvaraRadera
 4. Jocke: Hehe, tack i alla fall! All reklam välkomnas :)

  Lukas: Även "rabiatradikalt" kan väl vara bildande? Till skillnad från dig tänker jag på kvalité framför kvantitet. Jag tror nog mycket väl att du skulle kunna vinna en sådan tävling, men det är inte därför jag skriver. Kan jag få endast en person att tänka "aha" eller bara dra på mungipan; ja, då är jag nöjd. Men skriv du, jag kan absolut tänka mig att läsa det - men vinet får du köpa själv ;)

  SvaraRadera
 5. okej individen är förutsättningen för allt. men systemet, du är i ett system. no man is an island här på tellus. det hänger ihop. däremot ska systemet va bra och förbättras, alltid..att individen kommer först är det väl ingen som motsäger? därpå byggs systemet upp.

  SvaraRadera